Worden wat je wilt

Isabel van Duijne, kinderboekenschrijfster en illustrator

Worden wat je wilt...

Het Allergrootste Wonder – de droom van een schrijf-ster

‘Een prachtig prentenboek met een heerlijke boodschap, inspirerend voor jong en oud.’

Een boek over doorzetten, een ontroerende vriendschap en vooral veel tekenplezier
In dit prentenboek beschrijft Isabel van Duijne (kinderboekenschrijfster en illustrator = (ex) hvo docent – docent Zinvol tekenen) op een grappige manier haar eigen droom waar zij, ondanks alle hindernissen die zij tegenkomt,  in blijft geloven.

Het boek staat vol met leuke tekenspellen. Kinderen komen letterlijk in beweging, worden nieuwsgierig op wat er komt en ontwikkelen vormkracht en zelfvertrouwen. Ze zullen versteld staan van hun eigen creatiekracht. Bekijk hier een inkijk exemplaar

Gratis toneel-leesversie + werkblad
Speciaal voor de midden- en bovenbouw is er een toneel-leesversie (E-book).  Ontzettend leuk om met een groep het verhaal op deze manier te lezen en te beleven. Dit Ebook bevat ook nog eens een superleuk werkblad met opdrachtjes voor een klein zelfonderzoek naar waar zij zelf van dromen en wat zij ervoor nodig hebben deze waar te maken. Het Ebook is gratis bij de bestelling van het boek.

Wat anderen schrijven over dit boek:

‘Vrolijk verhaal met diepgang over Muis die graag boeken schrijft en daarbij tekent. Een boek dat aanzet tot tekenen, dansen, zingen en schrijven. Leuk voor groepen. Interessant voor jong en oud.' (Een tipje van de sluier NBD Biblion).

‘Eens in de zoveel tijd verschijnt er een prentenboek wat qua verhaal en illustraties boven alle en anderen uitstijgt….dit is hem!’ (Kinderboekblogster @deleestrein).

‘Zelden zie je een kinderboek waarbij zowel het verhaal als de illustraties zo magisch zijn! Met dit boek haalt de schrijfster mooie thema’s aan, als vriendschap en in je dromen blijven geloven.’ (Natasja Bijl,auteur, journaliste)

www.isabelvanduijne.net