Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij HVO Primair streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van HVO Primair kunnen geen rechten ontleend worden.

Inhoud

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. HVO Primair aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. HVO Primair is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Credits beeldmateriaal

Een aantal foto's op deze website is beeldmateriaal van Unsplash. Deze foto website verzamelt beelden van fotografen die gratis hun beeldmateriaal beschikbaar stellen. De moeite waard om te bezoeken. 

Copyright

HVO Primair behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van HVO Primair is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.