Thuisblijverspost

Humanistische hulp in onzekere tijden.

Elke keer als premier Rutte achter een microfoon gaat staan, wordt in Nederland collectief de adem ingehouden. Welke beperkende maatregelen zullen nu weer worden afgekondigd? En wat zijn de gevolgen daarvan?

Thuisblijverspost
Bij onze broeders en zusters van het Humanistisch Verbond is het besef neergedaald dat de coronacrisus nog wel even onder ons is. Maar volgens het HV staat niet alleen onze gezondheid op het spel. Want doordat de wereld zoals we die kenden zo hard tot stilstand is gekomen, hebben we tijd om stil te staan bij alles. 

Wat doet er eigenlijk toe? Wie of wat is nu belangrijk? De grote zingevingsvragen worden gesteld. Voor enige houvast hierbij heeft het Humanistisch Verbond de zogeheten thuisblijverspost opgetuigd. Tot in ieder geval 6 april behandelen ze via e-mail relevanteonderwerpen.

Van de terechte zorgen die je maakt, sociale isolatie, verveling en hoe we vertrouwen in elkaar. Daarbij schakelen ze hulp in van filosofen en geven oefeningen en tips. Meld je hier aan voor deze thuisblijverspost.