Mag het licht aan festival

Hou je agenda vrij op 7 juli, om naar het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam te komen, of nee liever, koop meteen je ticket, want de eerste 200 enthousiastelingen maken gebruik van de early bird korting!

Tijdens het festival ontvangt Sinan Can de Van Praagprijs en deelt hij de aanmoedigingsprijs uit aan de 600 kinderen die vallen onder het recente (en misschien wel laatste) Kinderpardon.

Verder werken in ieder geval aan het festival mee: Nazmiye Oral, Meral Polat, Boris van der Ham, Daan Roovers en Feico Deutekom. Het programma maken we zo snel mogelijk bekend.

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar info@maghetlichtaanfestival.nl

Het festival is een ontmoetingsdag voor humanisten (en andere geïnteresseerden) en staat in het teken van inspiratie opdoen en uitwisselen met mede-humanisten! Deelname aan het festival door docenten wordt dan ook van harte aanbevolen.
En gestimuleerd! Het festival zien we als nascholingsactiviteit, daarom worden aan deelnemende docenten 3 nascholingspunten toegekend. Bovendien worden de kosten voor het toegangskaartje voor HVO vakdocenten vergoed.

Meld je dus zo snel mogelijk aan en koop een toegangskaartje (voor early birds is er een gereduceerd tarief!).
Ga dus snel naar www.maghetlichtaanfestival.nl